HOME - CONTACT - INFO - DOWNLOADS - LINKS

INFO

Voorinschrijven: Men kan voor elke jogging voorinschrijven. U krijgt 1 of 0,50 korting als u vr een bepaalde datum (data en korting staat bij de info van jogging) voorinschrijft. (Let op dat u de juiste afstand ingeeft) Bij voorinschrijving kan u uw nummer afhalen aan de inschrijvingstafel van de voorinschrijvingen. Uw nummer wordt u medegedeeld met de bevestiging van uw inschrijving. Om een snelle afhandeling te bevorderen vragen wij u met gepast geld te betalen en uw naam, aantal km en toegewezen nummer te melden.
Vergeet vooral het e-mailadres niet in te vullen naar waar uw bevestiging moet verzonden worden!!!

Inschrijven ter plaatse: U gaat naar de inschrijvingen en meld het aantal km u wilt lopen. U ontvangt een formulier waarop u de gevraagde gegevens invult, en ondertekend. Met dat formulier kan u een borstnummer gaan afhalen aan de tafel overeenkomend met het aantal km dat u wenst te lopen.

Borstnummer: Mogen we vragen om het borstnummer niet te kreuken en het volledig open op uw shirt vast te maken. Na de loop kan u uw borstnummer gaan inruilen voor je geschenk. Mogen we vragen om het borstnummer zeker binnen te brengen.

Na elke loop ontvangt elke deelnemer een geschenk. Dat kan alleen ontvangen worden in ruil voor uw borstnummer.
 

De uitslag: De uitslagen van elk van onze joggings zullen ten laatste 24 uren na de loop op onze website staan. De personen die hebben vooringeschreven ontvangen enkele uren na de jogging de uitslag in hun mailbox (e-mailadres waar de bevestiging naartoe werd gestuurd).

GIJMEL  -  HERTBERG  -  SIL-WESTER-LOOP